A Gondolkodás Öröme Alapítvány

Híradás a hatodikos minitáborokról

A tavalyi online táboraink után, októbertől újra személyesen találkozhatunk a gyerekekkel. Egyúttal új helyre is költöztünk a minitáborral, a Milestone Intézet kitűnő, otthonos helyszínt biztosít nekünk a város szívében, a tömegközlekedéssel érkezőknek is jól megközelíthető épületben. A termünk mellett egy hangulatos társalgó is rendelkezésünkre áll, ami az ebéd utáni hosszú szünetben izgalmas „mutogatós játékok” és társasjátékok helyszíne lett, de gondolkodósarokként is jól funkcionál a matekos idő alatt; hamar belaktuk új otthonunkat. Ezúton is köszönjük a remek lehetőséget!

Képek a minitáborról 1.

Idén 5 településről érkeznek hozzánk a gyerekek. Pápáról és környékéről az utóbbi években mindig számíthatunk lelkes minitáborosokra, illetve több iskolával, tanárral alakult ki jó kapcsolatunk a minitáboros évek folyamán.

Két párhuzamos csoportunkkal eddig három-három foglalkozás keretében találkoztunk. Decemberre elmondható, hogy mindkét csoport jól összerázódott, sok jó ötletet tanultunk egymástól, jókat gondolkoztunk, vitatkoztunk, vágtunk, lyukasztottunk, hajtogattunk, és nagyokat játszottunk.

Képek a minitáborokról 2.

Januárban újra találkozunk 🙂

SzJ