A Gondolkodás Öröme Alapítvány

Támogatóinknak

Támogatóinkra partnerekként szeretnénk tekinteni, olyan mecénásokat látnánk szívesen bennük, akiknek a segítségével zavartalanul folytathatjuk az alapítvány tevékenységeit és törekedhetünk a célok elérésére.
Ezért azon támogatóink számára, akik az alapítvány tevékenységét nagyobb mélységben kívánják megismerni, és lehetőségeik szerint részt is kívánnak benne venni, folyamatos visszacsatolás mellett Partneri programot kívánunk felépíteni.

Mindenekelőtt szeretnénk támogatóinknak, partnereinknek a működésünkről alkotott véleményét közzétenni oldalunkon. Véleményt bármikor szívesen fogadunk és a publikusnak szánt része is bármikor formálható, kiegészíthető.

A kapcsolattartást megkönnyítendő szakmai eszmecserék szervezésére is készülünk. Nem tehetséggondozási konferenciára gondolunk, hanem olyan igény esetén tematizált, de alapvetően kötetlen alkalmakra, ahol partnereink egymással is találkozhatnak, és közösen alakíthatjuk alapítványunk tevékenységének irányát, megvitathatunk aktuális és koncepcionális kérdéseket. Komolyan gondoljuk tehát az alapító okiratban szereplő formaságot, hogy az alapítvány nyílt, és a támogatók valóban csatlakozni kívánhatnak hozzá.

Ahogy tevékenységeinket is átláthatóan kívánjuk végezni, úgy rendszeres támogatóinkkal való együttműködésünkről is örömmel számolunk be. Partnereink tehát kiemelhetik, hogy mely tevékenységünkre fordítják leginkább figyelmüket.

A támogatáson túl szakmai partnerségre is nyitottak vagyunk. A tehetséggondozással, oktatással, vagy az alapítvány tevékenységi körével összeegyeztethető tevékenységet végző magánemberekkel és szervezetekkel közös, egyeztetett szakmai munkát tekintjük Partneri programunk egyik kiteljesedésének.

Támogatás