A Gondolkodás Öröme Alapítvány

Támogatási lehetőségek

Alapítványunk közhasznú, így azon cégek, melyek anyagilag is támogatnak minket céljaink elérésében, csökkenthetik a társasági adóalapjukat az adomány 20%-ával, tartós adományozási szerződés esetén további 20%-kal.

Bankkártyás fizetés

Ugrás a fizetéshez

Paypal
Banki utalás

Belföldi utalás esetén

Név: A Gondolkodás Öröme Alapítvány
Számlaszám: 11600006-00000000-67814154 (Erste Bank Hungary Zrt.)

Alszámlák

Gondola-program alszámla: 11600006-00000000-80400381 (Erste Bank Hungary Zrt.)
Dürer Verseny alszámla: 11600006-00000000-80400518 (Erste Bank Hungary Zrt.)

Külföldi utalás esetén

IBAN: HU50 1160 0006 0000 0000 6781 4154
SWIFT kód: GIBAHUHB

Tudnivalók

Felajánlásával hozzájárul, hogy minél több tehetséges fiatalt támogathassunk határon innen és túl, illetve hogy kiemelt figyelmet szentelhessünk a kiemelkedő képességgel rendelkező, de hátrányos helyzetű fiataloknak.

Bármilyen, az Alapítvány céljainak megfelelő kezdeményezés támogatására nyitottak vagyunk. Amennyiben a támogatás célját a támogató konkrétabban meg kívánná határozni – akár körvonalazódott már az elképzelés, akár még csak kiforróban van – javasoljuk a kapcsolatfelvételt egyeztetés céljából.

Rövid áttekintés az alapítvány gazdálkodásáról.

Egyedi támogatás

Ahogy a támogatások célját, úgy formáját sem szeretnénk korlátozó keretek közé szorítani. Oktató, tehetséggondozó tevékenységünk során gyakran használunk segéd- vagy éppen motivációs eszközöket, táborainkban pedig az oktatás mellett a közösségépítés is komoly hangsúlyt kap.

Azt is reméljük, hogy oktatási segédeszközök tesztelésében, azokkal összefüggő kísérletezésben is élen járhatunk. Legyen szó tehát eszközről, alkalmazásról, ilyen jellegű támogatásokat is szívesen fogadunk.

Rendszeres támogatás

A támogatóink által nyújtott segítséget rendkívül nagyra értékeljük, aminek hangot is kívánunk adni. Ez történhet Támogatóink közti megjelenítéssel, de szívesen vesszük, ha a támogatás mellé indoklást is kapunk, amit Partnerségi programunk keretében hozzájárulás esetén oldalunkon is megjelenítünk.

Rendszeres támogatási szándék esetén támogatóink figyelmébe szeretnénk ajánlani Partnerségi programunkat további részletekkel.

Egyéb lehetőségek

Ha konkrétabb cél, esemény, illetve bármi egyéb támogatása merülne föl, vagy a támogatás formája elütne a hagyományos anyagi hozzájárulástól, az alapitvany [K] agondolkodasorome [P] hu emailcímen keresztül feltétlenül kérjük az Alapítvány megkeresését, mert azt gondoljuk, hogy a felmerülő elképzelések a mi látókörünket is bővítik, azokból munkánkhoz tudunk új ötleteket meríteni.

Az alternatív, vagy célzott támogatások esetében az esetleges félreértések elkerülése végett fontos leszögeznünk, hogy végső soron a kuratórium hozza a döntéseket, amikért felelősséget is vállalnak a tagok, így a bírálat jogát fenntartjuk.