A Gondolkodás Öröme Alapítvány

Partnereink és Támogatóink

A támogatási lehetőségek sokrétűek (Partnerség). Sok egykori tanítványunk segítőként az értékes munkájával járul hozzá tevékenységünk sikeréhez. Vannak, akik szervezési feladatokban segítenek nekünk. Egykori tanítványaink, illetve jelenlegi tanítványaink szülei anyagilag is hozzájárulnak tevékenységünkhöz.

Cégek is támogatják tevékenységünket. Van, amelyik szolgáltatást nyújt, irodát biztosít ingyen, és vannak melyek komoly anyagi támogatással segítenek.

Támogatóink

Pro Mathematica Arte
Sonrisa Informatikai Kft.
LogMeIn
mol_logo_2014_ok-01
OTP Bank Nyrt.
Tigra Computer- és Irodatechnikai Kft.
Prospero Könyvei Kft.
Morgan Stanley Magyarország Elemző Kft.
Cognex Corporation
Bálna
Milestone Institute
Hiflylabs Zrt.
Rotary Club Budapest-Tabán
Rotary Club Budapest-Tabán

Támogatóink mondták

Nem csupán a Prospero vezetője, hanem szerencsés, tehetséges gyerekek szülője is vagyok. Úgy érzem, nem szabad beletörődni abba, hogy csak kevés (mondjuk középosztálybeli) gyerek számára adatik esély. Támogatásunkkal, saját önkéntesi munkámmal is szeretnék segíteni abban, hogy a nehezebb sorsú gyerekek is esélyt kapjanak a fejlődésre.
Janzer Frigyes
a Prospero Könyvei ügyvezetője
A RackForestnél fontosnak tartjuk, hogy már gyermekkorban megmutassuk a gyerekeknek, milyen sokféle, izgalmas „tudomány” van, és mennyi mindenből választhatnak.
És ha választanak, kötelességünk támogatni, ösztönözni.
Különösen nagy öröm, ha a logika fejlesztése mellé állhatunk oda.
RackForest Tanácsadó Kft.
A Sonrisa-nak, mint magyar IT cégnek kiemelten fontos egy olyan értékteremtő szakmai műhely támogatása, mint amilyen A Gondolkodás Öröme Alapítvány. Nekik köszönhetően évről-évre egyre több gyermeknek lesz lehetősége felfedezni a megismerés örömét.
Sonrisa Informatikai Kft.
A tehetséges, érdeklődő gyerekek, fiatalok támogatása évek óta szívügye cégünknek, legyen szó sportról, tudományról, mi lelkesen felkaroljuk az utánpótlást. Magam is, mint a Verseghy Gimnázium speciális matematika szakon végzett diákja, úgy gondolom, hogy a tehetséggondozás kiemelt odafigyelést kíván, hiszen ők képviselik a jövőt és rajtuk múlik majd hazánk sorsa és megítélése.
Vertán György
a Tigra Kft. ügyvezetője

Pályázatok

Nemzeti Tehetség Program. Az Alapítvány részt vesz az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által kiírt, a Nemzeti Tehetség Program keretében a hazai tematikus, tehetségterületekhez kapcsolódó táborok támogatása szervezett programon (NTP-TÁB-18), továbbá a Dürer Verseny megrendezéséhez is hozzájárul a tanulmányi versenyek támogatására kiírt pályázat keretében (NTP-TMV-18).

Régebbi pályázatok

Az Alapítvány részt vett az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából kiírt, a Nemzeti Tehetség Program keretében megvalósított programokon 2015-ben, 2016-ban és 2017-ben (NTP-FTH-15, NTP-FTH-16, NTP-PKTF-17, NTP-TMV-17).