A Gondolkodás Öröme Alapítvány

Hogyan lehet jelentkezni a MaMuT2 táborba?

Az elmúlt tanévben először a MaMuT2 táborba jelentkezéses alapon lehetett bekerülni. A tapasztalataink kedvezőek voltak erről a rendszerről, így ezt szeretnénk megtartani.

Egy fontos változás azonban lesz: az idei tanévben a KöMaL B (ill. A) pontversenyt jelentősebb súllyal fogjuk figyelembe venni.
Természetesen más, kiemelkedő eredményekkel továbbra is meghívást lehet kapni a táborba, tehát ebben az értelemben a tábori részvételnek nem feltétele a kömalozás.

Miért módosítunk?

1) A versenyeredmények összehasonlítása meglehetősen nehéz volt, hiszen a jelentkezők különböző versenyeken, különböző kategóriákban indulnak. A KöMaL előnye, hogy az eredmények összehasonlíthatók.

2) Továbbá azt is reméljük, hogy a tábori részvétel iránt igazán motivált diákoknak a KöMaL egy jó lehetőséget ad arra, hogy részt vehessenek a táborban.

A tábort ugyanis elsősorban nem jutalomnak tartjuk, hanem az a célunk, hogy olyan diákok vegyenek rajta részt, akik ezt szívesen teszik és akiknek a tábor a hasznára válik.

Örülünk, ha ez az információ minél többekhez eljut, így örülünk, ha továbbítjátok, megosztjátok.

(A fentiekben a középiskolásoknak szóló MaMuT2 táborról van szó, az általános iskolásoknak szóló MaMuT táborban nincsen változás.)

SzG