A Gondolkodás Öröme Alapítvány

Beluga-csoport, 6. tábor

2016. május 20-22-e között Danka Miki vezetésével zajlott a Beluga-csoport hatodik tábora. A tábor szokás szerint a házi feladatok megbeszélésével kezdődött. Majd új színfoltként a csapatoknak egymásnak kellett egy programozás feladatot kitalálni.

Az esti többkörös nagy közös játék szavazásánát az idegen szavak szótárás játék nyerte. A játékot Lajos vezette, a csapatok kifejezetten ötletes meghatározásokat találtak ki. Ezután következtek az elmaradthatatlan barkochbatörténetek.

Szombat délelőtt a végtelen sorok és a logikai kapuk kerültek előtérbe. A délutáni nagy szünetben is közös játék volt, a legtöbben az Avalon nevű játékkal játszottak.

A délutáni csapatjáték nagyon kiegyensúlyozott versenyt hozott, nehéz döntés elé állította a táborvezetőt a szoros mezőny. Este szintén az Avalont választották közös játéknak.

Vasárnap a függőben lévő feladatok lezárása maradt csak hátra. A tábor jól sikerült, sokan kiemelték a közös játékokat, a hangulatot és Lajos bácsi érdekfeszítő meséit is. A leginkább kifogásolt dolog az volt, hogy kevés és rövid a tábor :).

Időpont: 2016. május 20-22.
Résztvevők száma: 20 fő
Táborvezető: Danka Miklós
Segítők: Pósa Lajos, Stark Patrícia, Gosztonyi Balázs, Csenger Géza, Juhász Peti, Szűcs Gábor
Matekfoglalkozások időtartama: 14 óra

Beluga-csoport 6. tábor

Beluga-csoport, 6. tábor

2016. május 20–22.