A Gondolkodás Öröme Alapítvány

ZsA-csoport 8. tábora

A ZsA-csoport 8. táborát 2015. március 6. és 8. között tartottuk. Különböző betegségek, sport tevékenységek és egyéb elfoglaltságok miatt a 26 táboros gyerek közül 19-en tudtak részt venni. Pósa Lajos és Molnár-Sáska Gábor táborvezetők mellett a tábor lebonyolításában részt vett Nikházy Laci, Farkas Ádám, Frankl Nóri, Kiss Mátyás, Szűcs Gábor és Juhász Péter.

Az első nap délutánja főként a házi feladatok megbeszélésével zajlott. Este hosszan beszélgettünk a különböző továbbtanulási lehetőségekről. Nem csak a lehetséges szakokról beszélgettünk, hanem arról is, hogy mit jelent külföldön tanulni. 
A szombat délelőtt a szokásos jó hangulatban telt, és délután a csapatjátékon a nehéz feladatokat is jól vették a csapatok. Szombat este Kóczy László mesélt nekünk játékelméletről, illetve a felvételi rendszer játékelméleti kérdéseiről. Az izgalmas előadás után több kérdés hangzott el az előadónk pályafutásával kapcsolatban is, hiszen több évet tanult és dolgozott külföldön, miután néhány éve hazaköltözött Magyarországra.
Vasárnap délelőtt a gondolkodás és feladatmegoldások mellett sok érdekesség hangzott el Lajos bácsitól az éppen aktuális témákról. 
A ZsA-csoport 8. tábora nagyon jó hangulatban telt el.

ZsA-csoport 8.

ZsA-csoport, 8. tábor

2015. március 6–8.