A Gondolkodás Öröme Alapítvány

Felhívás 8-12. osztályos lányoknak matematika versenyfelkészítésre

Kedves Lányok!

Szeretnénk segíteni a matematikai tehetségetek kibontakoztatásában és ehhez egy kifejezetten lányok számára szervezett felkészítő programban való részvételre invitálunk Titeket.

Mi ez, mi a cél?

A program hosszabb távon az Európai Leány Matematikai Diákolimpiára (EGMO) való előkészítést is szolgálja, de a cél nem csupán az adott versenyen való eredményesség, hanem szeretnénk minél több fiatal középiskolás lányt támogatni a matematikai fejlődésében.

Év közben egy-másfél havi rendszerességgel hétvégi tábort szervezünk (lehetőség szerint személyes, de a körülmények szerint esetleg online formában), ahol tematikus matematika foglalkozásokon vehettek részt. A foglalkozások között a résztvevőknek feladatsorokat küldünk, ami az előző táborok anyagára reflektál, a beérkezett megoldásokra pedig mindenkinek személyesen visszajelzünk.

Kiknek szól?

Olyan 8-12. osztályos lányok jelentkezését várjuk, akik szívesen gondolkoznak matekfeladatokon és szeretnék a matematikai ismereteiket tovább bővíteni, nem riadva vissza attól sem, hogy ebbe rendszeresen energiát fektessenek.

Ha úgy érzed ez igaz Rád, írj az EGMOtabor@gmail.com címre (Kocsis Anett, Imolay András) vagy jelezd érdeklődésedet az alábbi linken:

https://forms.gle/dE1t97LC6RATfnKN8

Határidő: A jelentkezés után körülbelül egy napon belül küldünk egy e-mailt a megadott címre, amely tartalmazza a további információkat és a belépő feladatsort. A belépő feladatsor első körös határideje 2022. szeptember 18., de később is van lehetőség bekapcsolódni, érdeklődéseteket ekkor is a fenti módon tudjátok jelezni.

Érdeklődő 10-12. osztályosok számára javasoljuk az idei évi EGMO-ra felkészítő programot is, ehhez bármikor lehet csatlakozni itt. A két program közötti különbségről itt olvashattok bővebben.

MSG