A Gondolkodás Öröme Alapítvány

Idei MaMuT-táborok

Kedves diákok, kedves szülők!

A honlapunkon egyelőre nem jelentek meg az idei MaMuT-ok időpontjai. Ennek egyik oka, hogy még nem tudjuk, hogy engedélyezve lesznek-e a nyári táborok idén. Bízunk benne, hogy igen, és ennek megfelelően készülünk.

A fontosabb ok, hogy idén egész biztosan nem tudjuk a tábort a szokásos helyszínen megrendezni. Nem örülünk ennek a hírnek, mert nehéz lesz a mátrafüredihez hasonló helyszínt találni. De mindenképpen szeretnénk megfelelő helyet találni, ezen dolgozunk.

Ha sikerül, akkor a MaMuT-ot augusztus 1. és 7. között, a MaMuT2-t augusztus 10. és 15. között rendezzük meg.

A MaMuT esetében dolgozunk a meghívottak listájának kialakításán. Az idei tanévben nem a szokásos módon lettek, lesznek lebonyolítva a versenyek. Ennek következtében a meghíváshoz szükséges rangsor felállításának módszere is változik. Az online versenyek kisebb súllyal fognak szerepelni (ilyen a Kalmár és a Bolyai, ez utóbbit idén egyáltalán nem is vesszük figyelembe), illetve lesznek olyan versenyek, amiknek idén nem tudjuk megvárni a végeredményét (Zrínyiról csak az országos verseny első 3 helyezettjét hívjuk, a többi helyezett eredményét a jövő évi rangsor kialakításánál vesszük figyelembe).

Ennek következtében a meghívókat a szokásosnál később tudjuk kiküldeni, terveink szerint június legelején.

A MaMuT2-re — a tavalyihoz hasonlóan — jelentkezni kell, ezt várhatóan május végétől tudjátok megtenni.

Minden jel arra mutat, hogy a helyszín kapcsán kompromisszumokat kell kötnünk, így sok minden változni fog az eddig megszokottakhoz képest. Kérjük mindenki türelmét ezzel, illetve a későbbi meghívásokkal kapcsolatban.

Reméljük, hogy találkozunk veletek augusztusban,

MaMuT- és MaMuT2-szervezők