A Gondolkodás Öröme Alapítvány

Felhívás 8-11. osztályos lányoknak matematika versenyfelkészítésre

Kedves Lányok!
Szeretnénk segíteni matematikai tehetségetek kibontakoztatásában és ehhez egy kifejezetten lányok számára szervezett felkészítő programban való részvételre hívunk meg Titeket.

Mi ez, mi a cél?

A program hosszabb távon az Európai Leány Matematikai Diákolimpiára (EGMO) való felkészítést is szolgálja, de a cél nem csupán az adott versenyen való eredményesség, hanem szeretnénk minél több fiatal középiskolás lányt támogatni a matematikai fejlődésében.

Év közben körülbelül havi rendszerességgel hétvégi tábort szervezünk (kezdetben online, később lehetőség szerint személyes formában), ahol matematika foglalkozásokon vehettek részt. A foglalkozások között a résztvevőknek feladatsorokat küldünk, ami az előző táborok anyagára reflektál, a beérkezett megoldásokra pedig mindenkinek személyesen visszajelzünk

Kiknek szól?

Olyan 8-11. osztályos lányok jelentkezését várjuk, akik szívesen gondolkoznak matekfeladatokon és szeretnék a matematikai ismereteiket tovább bővíteni, nem riadva vissza attól sem, hogy ebbe rendszeresen energiát fektessenek.

Ha úgy érzed ez igaz Rád, írj az EGMOtabor@gmail.com címre (Baran Zsuzsa, Molnár-Sáska Gábor) vagy jelezd érdeklődésedet ezen a jelentkezési lapon.

Határidő:
A belépő feladatsor első körös határideje 2020. szeptember 20., de később is van lehetőség bekapcsolódni, érdeklődéseteket ekkor is a fenti módon tudjátok jelezni.

További lehetőség (10-12. évfolyam)

Érdeklődő 10-12. osztályosok számára javasoljuk az idei EGMO-ra felkészítő programot is, ennek felhívása megtalálható a Kömal szeptemberi számában, bármikor lehet csatlakozni.