A Gondolkodás Öröme Alapítvány

Felhívás 8-10. osztályos lányoknak matematika versenyfelkészítésre

Kedves Lányok!

Szeretnénk segíteni matematikai tehetségetek kibontakoztatásában és ehhez egy lányok számára szervezett felkészítő programban való részvételre hívunk meg Titeket.

Mi ez, mi a cél?

A program hosszabb távon az Európai Leány Matematikai Olimpiára (EGMO) való felkészítést is szolgálja, de a cél nem csupán az adott versenyen való eredményesség, hanem szeretnénk minél több fiatal középiskolás lányt támogatni a matematikai fejlődésben.

Év közben körülbelül havi rendszerességgel hétvégi tábort szervezünk, ahol szombaton és vasárnap matematika foglalkozásokon vehettek részt. A foglalkozások között a résztvevőknek feladatsorokat küldünk, ami az előző táborok anyagára reflektál, a beérkezett megoldásokra pedig mindenkinek személyesen visszajelzünk.

Kiknek szól?

Olyan 8-10. osztályos lányok jelentkezését várjuk, akik szívesen gondolkodnak matek feladatokon és szeretnék a matematikai ismereteiket tovább bővíteni, nem riadva vissza attól sem hogy ebbe rendszeres munkát fektessenek.

Ha úgy érzed ez igaz Rád, írj az EGMOtabor [K] gmail [P] com címre (Baran Zsuzsa, Molnár-Sáska Gábor) vagy jelezd érdeklődésedet az alábbi linken:

https://forms.gle/SStHS2psrzQFVyqJA

Érdeklődő 11-12. osztályosok számára a Kömal szeptemberi számában található felhívást javasoljuk az idei EGMO-ra felkészítő programhoz, év közben is lehet csatlakozni itt: https://forms.gle/va6PjJAihQaQtaA57.