A Gondolkodás Öröme Alapítvány

Beluga-csoport 3. tábora

Danka Miklós táborvezető leírása a táborról:

Remek hangulatban telt 2014. november 16–18. között a Beluga-csoport 3. tábora. Hosszabb kihagyás után 27 gyerek és 5 segítő gyűlt össze a hétvégi matekozásra, amit ezúttal némi programozással is kibővítettünk. A szokásos esti Barkochba-történetek, sakk, és pingpong mellett két nagycsoportos játék is helyet kapott. A mutogatós játék eddig soha nem tapasztalt mértékű népszerűségre tett szert (talán csak a Beluga/2. vetekedhet vele) – többeket csak elmutogatással lehetett ágyba küldeni a maratoni játék után. A mutogatós játékot kizárólag az őrjáték kedvéért lehetett megszakítani, ahol a szakértő tolvajok egyre szigorúbb őröket kértek (és kaptak), ám végül mindig győztek.

Beluga3prog

Sok új csatlakozónk volt, és nagyszerű volt látni őket is a táboros gyerekek között. A segítők – Czeller Ildi, Gosztonyi Balázs, Simon Petya és az új Csenger Géza – pedig most is kitűnően végezték munkájukat, ami a matekozás mellett olyan borzasztó feladatokkal is járt, mint a Barkochba-történet-mesélés, a társasjátékozás, és a beszélgetések.

Reméljük, mostanra már mindenki felépült az intenzív matekozásból és mutogatásból – és várjuk a résztvevőket a 2015-ös Beluga/4-be!

Beluga 3.

Beluga, 3. tábor

2014. november 21–23.