A Gondolkodás Öröme Alapítvány

Tanáraink

Surányi László

Matematikus, 10 évig az MTA Matematikai Kutatóintézetében dolgozott kutatóként, utána a Budapesti Fazekas Gimnáziumban tanított matematikát 31 évig. Neves tudósokat nevelt, kiváló pedagógus; az MIT kitüntette az Inspirational Teacher Awarddal, Rátz Tanár Úr Életműdíjat és Mester-M díjat kapott. A matematika mellett filozófiával, zeneelmélettel és irodalommal foglalkozik. Az ELTE TTK és BTK-n tart szemináriumot a matematikai szemléletről.

Szenyovszky Judit

1986-ban érettségizett a budapesti Eötvös József Gimnáziumban, majd matematikatanár diplomát szerzett az ELTE-n. Jelenleg A Gondolkodás Öröme Alapítvány munkatársa, a hatodikos minitáborok vezetője.

Juhász Péter

1975-ben született, a budapesti Berzsenyi Dániel Gimnáziumba járt, speciális matematika tagozatos osztályba. Matematikatanár, térképész (PhD) és programozó matematikus diplomát is szerzett az ELTE-n. Jelenleg az MTA Rényi Alfréd Matematikai Kutatóintézet Didaktikai Csoportjának vezetője, a Szent István Gimnázium és a Budapest Semesters in Mathematics Education tanára.

Kovács Péter

1985-ben született, a budapesti Fazekas Mihály Gimnáziumban érettségizett. Az ELTE-n szerzett matematikatanári diplomát, jelenleg a budapesti Szent István Gimnázium tanára.

Szűcs Gábor

1989-ben született, a miskolci Földes Ferenc Gimnáziumban érettségizett. Matematikus szakos diplomát szerzett az ELTE-n, jelenleg A Gondolkodás Öröme Alapítvány munkatársa.

Kutas Péter
Kutas Péter

1989-ben született, a Budapesti Fazekas Mihály Gimnáziumban érettségizett. Az ELTE-n végzett matematikus szakon, majd a CEU-n doktorált. Jelenleg az MTA SZTAKI fiatal kutatója és a BME oktatója.

Bóra Eszter

A Budapesti Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnáziumba járt, speciális matematika tagozatos osztályba. Alkalmazott matematikus (MSc) és pszichológia (BA) diplomát szerzett az ELTE-n. Jelenleg a Szent István Gimnázium tanára és doktorandusz hallgató az ELTE-n.

Damásdi Gábor

1992-ben született, a kecskeméti Katona József Gimnáziumban érettségizett. Az ELTE-n szerzett matematikus diplomát, jelenleg doktorandusz az ELTE-n. Az Arany Dániel, Zrínyi Ilona és a Dürer Verseny feladatsorainak összeállításában is részt vett/vesz.

 
Damásdi Anna

1996-ban született, a Városmajori Gimnáziumban érettségizett. Az ELTE-n matematika-fizika tanárnak tanul.

Kiss Melinda

1993-ban születt. A budapesti Fazekas Mihály Gimnáziumban érettségizett. Az ELTE-n szerzett matematikus, illetve matematikatanári diplomát. Jelenleg elsőéves doktorandusz az ELTE-n.

Sándor András

1994-ben született, a budapest Fazekas Mihály Gimnáziumban érettségizett. Matematika alapszakot végzett az ELTE-n, majd mesterszakot Oxfordban. Jelenleg matematikus doktorandusz a CEU-n, és mellette tanárnak készül.

Simon Péter

1995-ben született, a budapesti Berzsenyi Dániel Gimnáziumban érettségizett. A Cambridge-i egyetem matematikus szakán szerzett diplomát, jelenleg a CEU-n matematikus mesterszakos hallgató. Aktív és fontos résztvevője, tanára a minden évben megrendezett MaMuT táboroknak.

 
Záhorský Ákos

matematikus hallgató
(ELTE)

 
Csahók Tímea

matematikus hallgató
(ELTE)

 
Bertalan Dávid

matematikus hallgató
(ELTE)

 
Imolay András

matematikus hallgató
(ELTE)

Image result for Zólomy Kristóf 
Zólomy Kristóf

matematikus hallgató
(ELTE)

 
Nagy Kartal

2016-ban végezett a Fazekas matektagozatán, jelenleg az ELTE matematikus szakának hallgatója.  2009 és 2016 közt járt a MaMuT-ban, illetve a hétvégi táborokban diákként, azóta pedig segítőként vesz részt rajtuk. Szabadidejében szeret bridzsezni és túrázni.

 
Fekete Panna

matematikus hallgató
(ELTE)

 
Tőri Tünde

matematikatanár
(ELTE)