A Gondolkodás Öröme Alapítvány

Információk

Tavaszi foglalkozások

Helyszín

A foglalkozások helyszíne az ELTE Eötvös József Collegiuma, címe
1118 Budapest, Ménesi út 11-13.

Ez az ELTE egyik szakkollégiuma, amely vállalta, hogy házigazdája lesz a programunknak.

Időpontok

A félév foglalkozásainak időpontjai:

  • 2024. április 10. (szerda), 10-16 óra
  • 2024. május 9. (csütörtök), 10-16 óra (módosított időpont)
  • 2024. június 4. (kedd), 10-16 óra

Kérjük, hogy a foglalkozásokra hozzatok magatokkal szendvicset, ételt, nem lesz szervezett ebéd. Sajnos, a helyszínen melegítési lehetőség, evőeszközök sem állnak rendelkezésre.

Regisztráció

A részvétel feltétele, hogy töltsétek ki a regisztrációs lapot:

https://forms.gle/BEmgVfN8zqHA7Q7f6

A kitöltés határideje március 24.

Az alábbi linken elérhető a megoldást visszaküldők névsora. Ha valaki hiányzik, akkor írjatok a repulo.iskola [K] agondolkodasorome [P] hu címre.

Foglalkozások

A foglalkozások egyszerre, három csoportban fognak zajlani Bursics Balázs, Paróczi Orsolya (szeptembertől Surányi László) és Szűcs Gábor vezetésével. A foglalkozásokon csupán füzetre és tollra lesz szükségetek.

A csoportbeosztásról és az időbeosztásról később fogunk nektek írni.

Házi feladatok

Havonta egyszer fogunk találkozni, ami összességében nem túl sok idő. Ezért számítunk a fegyelmezett és rendszeres otthoni munkátokra. (Ebbe beletartozik az esetleges hiányzások pótlása is.)

Hiányzás

Ha valamelyik program időpontja nem megfelelő, akkor mindenképpen jelezzétek előre (tehát ne az utolsó pillanatban, hanem amikor kiderül a programotok).

Lemondás

Reméljük, hogy sokan folytatjátok a programot. Elképzelhető, hogy valaki nem szeretné folytatni a programot (akár azért, mert nincsen kedve, vagy éppen nincsen energiája, ideje stb.). Ezzel semmi gond nincsen, de mindenkitől azt kérjük, hogy ezt a döntését jelezze nekünk.

Utazási támogatás

Tisztában vagyunk azzal, hogy az utazási költséget nem mindenki tudja fedezni, van akinek ez igen komoly problémát jelent. Nem szeretnénk, ha ezen nehézségek miatt kellene bárkinek is lemondania a közös munkáról.

Bizonyos mértékig szeretnénk fizetni az útiköltségét azoknak, akiknek ez ténylegesen nehézséget okoz. Az, hogy mennyit fogunk tudni átvállalni a költségekből vagy épp kifizetni teljes egészében, az attól függ, hogy hányan vennétek igénybe a támogatást.

Ezért arra kérünk mindenkit, hogy csak akkor igényeljétek azt, ha tényleg nem tudjátok kifizetni. Kérjük azt is, hogy mindenképpen járjatok utána annak, hogy az iskolátok tud-e titeket támogatni.

A kérdőívet töltsétek ki értelemszerűen, legkésőbb 2024. március 24-ig. A támogatás mértékét március 31-ig fogjuk meghatározni, a rendelkezésre álló keret alapján. Fontos tudni, hogy a támogatásokat a foglalkozások után, júniusban fogjuk utalni.