A Gondolkodás Öröme Alapítvány

Online adományozás

Az Alapítvány adatai

Név: A Gondolkodás Öröme Alapítvány
Cím: 1148 Budapest, Bátorkeszi u. 41.
Adószám: 18619672-1-42

Az online adományozás menete

1. A tamogatas.agondolkodasorome.hu oldalon található űrlapot töltse ki a saját adataival és az adományozni kívánt összeggel. A kötelezően kitöltendő mezőket *-gal jelöltük.
2. Ezután az OTP Bank oldalára jut. Itt adja meg a nevét, bankkártyájának számát, lejárati dátumát valamint a hátoldalán található három jegyű ellenőző kódot. A folytatáshoz nyomja meg a Tovább gombot
3. A megerősítés fázisban utoljára ellenőrizheti a megadott összeget és hiba esetén még visszaléphet a Mégsem gombra klikkelve. A Jóváhagyás gombra klikkelve megtörténik a tranzakció.
4. A tranzakció után automatikusan visszairányítják az Alapítvány weboldalára, ahol megtekintheti a tranzakció adatait.

Részletes tájékoztatók: HU, EN, DE.

Bankkártya adatok kezelése

Alapítványunk részére az OTP Bank Nyrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetõségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás adományozás esetén Önt átirányítjuk az OTP Bank fizetõoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági elõírásai szerint mûködõ oldalon történik, és nem az Alapítvány oldalán.

Az Alapítvány az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

Személyes adatok kezelése

Tájékoztatjuk, hogy A Gondolkodás Öröme Alapítvány az online adományozás során az Ön által megadott adatokat cégek esetében az adóigazolás kiállítása, valamint általánosan az adományozás tényének rögzítése céljából tárolja.