A Gondolkodás Öröme Alapítvány

Támogatási lehetőségek

Az Alapítvány felkutatja a tehetséges fiatalokat és támogatja őket abban, hogy képességeiket kibontakoztathassák és így a többi ember hasznára lehessenek.

Felajánlásával hozzájárul, hogy minél több tehetséges fiatalt támogathassunk határon innen és túl, illetve hogy kiemelt figyelmet szentelhessünk a kiemelkedő képességgel rendelkező, de hátrányos helyzetű fiataloknak.

Online adományozás
Bankkártyás adományozási lehetőség.

Online adományozás

Banki utalás
Kedvezményezett: A Gondolkodás Öröme Alapítvány
Bankszámlaszám: 11600006-00000000-67814154
IBAN: HU50 1160 0006 0000 0000 6781 4154

A támogatások felhasználásáról a kuratórium dönt, de bármilyen, az Alapítvány céljainak megfelelő kezdeményezés támogatására nyitottak vagyunk. Amennyiben a támogatás célját a támogató konkrétabban meg kívánná határozni – akár körvonalazódott már az elképzelés, akár még csak kiforróban van – javasoljuk a kapcsolatfelvételt egyeztetés céljából.

Egyedi támogatás

Ahogy a támogatások célját, úgy formáját sem szeretnénk korlátozó keretek közé szorítani. Oktató, tehetséggondozó tevékenységünk során gyakran használunk segéd- vagy éppen motivációs eszközöket, táborainkban pedig az oktatás mellett a közösségépítés is komoly hangsúlyt kap.

Azt is reméljük, hogy oktatási segédeszközök tesztelésében, azokkal összefüggő kísérletezésben is élen járhatunk. Legyen szó tehát eszközről, alkalmazásról, ilyen jellegű támogatásokat is szívesen fogadunk.

Hétvégi táborok

Az alapítvány létrehozásának egyik célja az, hogy a gyerekek hétvégi, illetve nyári matektábori részvétele ne jelentsen terhet családjuk számára. Nem titkoljuk azonban azt sem, hogy akik számára nem jelent komoly megerőltetést a segítség, azoknak a szülőknek számítunk a támogatására.

Részben azért is döntöttünk az alapítvány létrehozása mellett, mert gyakran tették fel szülők és egykori táboros gyerekek a kérdést, hogy mindezekhez a tevékenységekhez hogyan lehet hozzájárulni és ehhez meg akartuk adni a megfelelő, átlátható formai kereteket és persze a lehetőséget.

Rendszeres támogatás

A támogatóink által nyújtott segítséget rendkívül nagyra értékeljük, aminek hangot is kívánunk adni. Ez történhet Támogatóink közti megjelenítéssel, de szívesen vesszük, ha a támogatás mellé indoklást is kapunk, amit Partnerségi programunk keretében hozzájárulás esetén oldalunkon is megjelenítünk.

Rendszeres támogatási szándék esetén támogatóink figyelmébe szeretnénk ajánlani Partnerségi programunkat további részletekkel.

Egyéb lehetőségek

Ha konkrétabb cél, esemény, illetve bármi egyéb támogatása merülne föl, vagy a támogatás formája elütne a hagyományos anyagi hozzájárulástól, az agondolkodasorome [K] gmail [P] com emailcímen keresztül feltétlenül kérjük az Alapítvány megkeresését, mert azt gondoljuk, hogy a felmerülő elképzelések a mi látókörünket is bővítik, azokból munkánkhoz tudunk új ötleteket meríteni.

Az alternatív, vagy célzott támogatások esetében az esetleges félreértések elkerülése végett fontos leszögeznünk, hogy végső soron a kuratórium hozza a döntéseket, amikért felelősséget is vállalnak a tagok, így a bírálat jogát fenntartjuk.