A Gondolkodás Öröme Alapítvány

Rendszeres támogatás

Célunk, hogy minél több diáknak adjunk esélyt arra, hogy kibontakoztathassa a tehetségét. Reméljük, hogy a hozzájárulásaitok segítségével meg tudjuk valósítani a programot. Fontos célunk a program fenntartható finanszírozása, ennek segítségével tudunk újabb évfolyamokat megszólítani. Így örülünk, ha számíthatunk havi rendszeres adományaidra. Amennyiben támogatni szeretnéd ezt a célunkat, állíts be rendszeres utalást a számunkra.

Paypal


Belföldi utalás esetén

Név: A Gondolkodás Öröme Alapítvány
Számlavezető bank: Erste Bank Hungary Zrt.
Számlaszám: 11600006-00000000-67814154
Közlemény: „Rendszeres támogatás – Repülő Iskola”

Külföldi utalás esetén

SWIFT kód: GIBAHUHB
IBAN: HU50 1160 0006 0000 0000 6781 4154
Közlemény: „Rendszeres támogatás – Repülő Iskola”

Mire költjük?

1 000 Ft/hó: Segíteni tudjuk egy diák Budapestre utazását.
3 000 Ft/hó: Fizetni tudjuk egy diák Budapestre utazását.
5 000 Ft/hó: Egy diák képzési költségét tudjuk fedezni.
10 000 Ft/hó: Két diák képzési költségét tudjuk fedezni.

Mit adunk cserébe?

Szeretnénk, ha támogatóink jobban részévé is válnának a tevékenységünknek. Így a programról menet közben részletes tájékoztatót fogunk adni (érdekes feladatok, beszámolók, képek stb.). Továbbá szeretnénk évente jelképes ajándékokkal is szolgálni, például Repülő Iskolás póló (3 000 Ft-tól), saját készítésű rejtvények, játékok. Tervezzük, hogy támogatóink névsora a honlapon is megtekinthető lesz (persze csak azoké, akik ehhez hozzájárulnak). Kérünk, hogy add meg az elérhetőségedet, hogy ezzel kapcsolatban megkereshessünk (másra nem fogjuk használni).

Mi történik, ha több/kevesebb pénz jön össze?

A program költsége függ attól, hogy 50 vagy éppen 100 iskolába látogatunk el, ha több pénzt kapunk, akkor több helyre megyünk el. Nem csak ebben a formában keresünk forrásokat, így előfordulhat, hogy többet kapunk. Ekkor a többletet egy következő évfolyamnak szóló programra tesszük félre.

Reméljük, hogy összejön a program elindításához szükséges összeg (erről legkésőbb 2018. október 1-ig döntést hozunk). Amennyiben mégsem sikerül, akkor természetesen visszautaljuk nektek a támogatást.